Wie ik ben

Sinds 1987 is OOPP een begrip in Maarssen en omstreken. Aanvankelijk heb ik, Anja Albrecht, gewerkt als remedial teacher en vanaf 1992 als orthopedagoog / psycholoog. Naast de werkzaamheden in de praktijk van OOPP, heb ik ook gewerkt als intern begeleider binnen het regulier en speciaal onderwijs.

Lidmaatschappen:nieuwe-foto-11-2016
lid van NIP en ADHD netwerk.

Ik heb de volgende registraties:

  • Gezondheidszorgpsycholoog met BIG registratie (09052418725)
  • Kinder- en jeugdpsycholoog
  • NIP psycholoog
  • Registerpsycholoog
  • NVO orthopedagoog generalist met BIG registratie (49052418731)
  • Daarnaast ben ik opgenomen in het Kwaliteitsinstituut Dyscalculie en het Deskundigenbestand Dyslexie van het NVO/NIP

Ik werk nauw samen met scholen en hulpverleners binnen de medische en paramedische sector in de regio Utrecht.

Door regelmatig cursussen te volgen, vakbladen te lezen, seminars bij te wonen en met vakgenoten te discussiëren, zorg ik dat ik up-to-date ben ten aanzien van alle nieuwe ontwikkelingen in mijn werkgebied.